top of page

MyTrip/Conjecture/Lomz/Raven

Kino Pleme, nezavisna filmska i foto laboratorija,ugostila je u Beogradu bendove Conjecture iz Grčke i Mytrip iz Bugarske na njihovoj evropskoj turneji. Koncerti je održan u četvrtak 23 aprila u prostoru Španske kuće (Braće Krsmanovića 2) sa početkom u 21 čas.

Conjecture (https://soundcloud.com/conjecture-project) je post indastrijal projekat Vasilisa Angelopoulosa koji generiše nojz u kombinaciji sa field recordings-ima. Prisutan je na nojz sceni još od 2005 kroz projekat Gas Masked Lestat.

Mytrip (https://soundcloud.com/mytrip) je solo dark/ambient/droun projekat Angela Simitčijeva, muzičara i kompozitora iz Bugarske koji je veoma aktivan na različitim umetničkim poljima od teatra, preko plesa i performans arta, do video/audio instalacija i kratkih filmova. Prisutan je na bugarskoj sceni već više od deset godina i izdaje uglavnom na kasetama.

Nastupiće uz domaću podršku projekata Lomz i Raven. Lomz (http://lomz-music.blogspot.com/) je projekat iza koga stoji Vukasin Stančević koji u svom radu kombinuje različite kompjuterski generisane zvukove, zvukove sa pedala, I-poda, ručno napravljene gitare Nojzare i svih ostalih stvari koje mogu da proizvedu bilo kakav zvuk. Raven (http://www.ravennoise.co.nr/) je eksperimentalni nojz projekat iz Čačka, koji će za ovu priliku predstaviti harš/ambient/droun set u duhu svojih ranih izdanja.

Kino Pleme (http://kinopleme.wix.com/kinopleme) se pobrinulo za VJ-ing tokom čitave večeri. Prikazivani su super 8 i foto filmovi u produkciji članova ove laboratorije nastalih u poslednjih nekoliko godina.

https://www.facebook.com/events/1069300939753302/


Poslednji unosi
Kategorije
No tags yet.
Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page